2009. szeptember 27., vasárnap

Spenótos afrikai harcsa

A fotó illusztráció (remélem Viki lefotózza majd szebben)

Viki receptje (eredendően Emétől):

Hozzávalók: afrikai harcsa, spenót, füstölt sajt
  1. Harcsa kikloffol, fűszerez, belisztez, olajban kisüt

  2. Spenótot fokhagymával és tejszínnel megfőz

  3. Tepsibe halat betesz, rá spenót, rá reszelt füstölt sajt

Isteni, könnyű fogás. Tx Viki!
Ányez

1 megjegyzés:

  1. A bejegyzés fotója gasztroblogomról származik (http://www.gabojsza.hu/.../vkf-xii-csben-slt-spentos-hal...) azt engedély és forrás megjelölés nélkül használják. Mint azt a blogon jól látható helyen közzétettem, „A blogon található bármely receptet, fotót és írást kizárólag az írásos beleegyezésemmel lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon publikációkban felhasználni. Fentiek megsértése jogi következményeket von maga után!”
    Felhívom figyelmét, hogy a blogokban közzétett fotók, receptek és egyéb írások szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.
    A jogi lépések elkerülése érdekében ezennel felszólítom, hogy 2017.február 28-ig távolítsák el.
    Üdvözlettel: Gyepes Gabojsza

    VálaszTörlés