Hozzávalók: (attól függ mennyit akarsz csinálni, ez kb. 4-6 adag) 2 nagy csomag zeller zöld, 10-20 dkg bolgár juh vagy kecskesajt (fetasajt is jó lehet), 1 vagy 2 bögre vöröslencse, 1 konzerv vagy ezzel megegyező paradicsom, kis fej vöröshagyma
- Zeller zöldet összevágva megpárolod a hagymán, majd hozzáteszed a paradicsomot.
- Ha a kettő összemelegedett (nem kell neki sok), hozzáteszed a sajtot, én a bolgár kecske vagy juhsajtot szeretem (jobb, mint a tehén alapú feta).
- A vöröslencsét talán kétszeres (csomagoláson azt hiszem rajta van) vízben felteszed főni, úgy mint a bulgurt, vagy kölest, ha kész hozzákevered a cucchoz. Fent említett módon fogyasztható. I love it!
Jó étvágyat!
Ányez
kipróbáltam:) bevallom, muszáj volt egy kis fokhagymát tennem bele.... de tényleg nagyon jó. Györesz
VálaszTörlés